Audit Energetic

Audit energetic Suceava –solutii tehnico-financiare eficiente!

Compania noastra va pune la dispozitie o echipa de auditori acreditati in vederea unei analize complete asupra performantei energetice a unei cladiri, cu scopul imbunatatirii acesteia. Acest studiu determina principalele caracteristici termice si energetice ale cladirii si recomanda cele mai bune masuri de reabilitare si modernizare termica/energetica, pentru obtinerea unei investitii mai avantajoase.

Astfel, puteti beneficia oricand de un Audit Energetic Suceava, echipa noastra fiind pregatita oricand sa raspunda solicitarilor dumneavoastra. In urma acestui serviciu veti primi si un certificat energetic, care va evidentia deficientele energetice ale imobilului respectiv acolo unde este cazul, specificand clasa de consum cuprinsa intre A ( consum redus de energie) si G ( consum ridicat de energie).Se vor propune o serie de masuri tehnice si financiare care vor ajuta la reabilitarea locuintei in conditii optime, scopul auditului fiind mereu atins.

In plus, mentionam ca certificatul energetic este obligatoriu pentru cei care doresc sa vanda sau sa ofere spre inchiriere un imobil. Din punct de vedere legal, aceasta prevedere corespunde directivei Consiliului Europei nr. 91/2002 privind performanta energetica a cladirilor. Legea se aplica pentru toti cei care vor sa vanda imobile vechi, dar si imobile aflate in constructie, auditul fiind posibil la finalizarea constructiei.

Care sunt pasii necesari pentru un audit energetic Suceava ?

Primul pas consta intr-o analiza termica si energetica a imobilului, aceasta fiind realizata cu diverse echipamente de specialitate. Astfel, se vor utiliza camere de termoviziune pentru identificarea punctelor slabe din punct de vedere termic si dispozitive pentru masurarea etanseitatii anvelopei cladirii, prin care se pot strecura infiltratii de aer nedorite. Tot cu ajutorul camerelor de termoviziune pot fi identificate si acele zone in care riscul de aparitie a mucegaiului este ridicat. Astfel se pot evita costurile suplimentare generate de pierderile de caldura sau aparitia mucegaiului.

Urmatorul pas este elaborarea Certificatului Energetic , in care se vor stabili toate datele colectate in urma evaluarii. Auditorii vor interpreta aceste date si vor finaliza totul sub forma unor concluzii si propuneri , adaptate la tipul imobilului. Din acest punct de vedere, putem discuta despre garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, imobile unifamiliale, imobile familiale sau diverse alte imobile cu suprafete extinse. Practic, in urma acestui audit energetic Suceava veti putea beneficia de un confort termic optim, care va contribui la stabilirea unor costuri de investitie corecte.

Cum puteti beneficia si dvs de un audit energetic Suceava ?

Casele cu o nota energetica mai mica sunt mult mai greu de intretinut spre deosebire de cele cu nota energetica ridicata. Aici intervine nevoia unui audit energetic Suceava, iar compania noastra va sta la dispozitie cu auditori energetici autorizati de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Serviciul de audit energetic este valabil 10 ani, timp in care performanta energetica a cladirii se poate modifica total sau partial. In ceea ce priveste tarifele companiei noastre, va asiguram ca nu veti fi nevoiti sa investiti sume enorme, serviciile noastre fiind avantajoase din punct de vedere financiar.